Charhouis - Residential

 
 

snowmass village, colorado

Charouhis Residence


The Charouhis Residence was a beautiful custom residential project consisting of a new 10,200 s.f. two-story residence with a view. It’s primary structure consists of conventional 2x wall framing, wood framed roofs and floors, steel framing, and a concrete wall and footing foundation.

The main level’s primary structure is a slab on grade. This main level, approximately 6,700 s.f., has a crawl space foundation and a framed main level floor at the north half of the house. The added area of floor framing was approximately 3,000 s.f. The upper level is approximately 3,500 s.f. and features design elements including an upper level exterior hallway and exterior balconies along the north face of the house. On the exterior, this residence now boasts an exterior fire pit, water feature, and a few minor retaining walls.

This project was completed together with Z-Group Architects.


 
MB_ExEntry_A_ZGR_Skalko_2016.jpg
MB_ExFour_A_ZGR_Skalko_2016.jpg
MB_ExSix_A_ZGR_Skalko_2016.jpg
 
 
 
 

← Previous Project

RESIDENTIAL