Jones - Residential

 
 

aspen, colorado

Jones Residence


The Jone residential renovation consisted of an addition to the existing single story residence. The primary structure consisted of conventional 2x wall framing, wood framed roofs and floors, and a concrete wall and footing foundation. The garage is slab on grade and the new main level area is framed floor over a crawl space.  We transformed the existing garage into living space, and added a driveway retaining wall off the proposed garage. The addition included a new 1,290 s.f. 3-car garage, a 510 s.f. main level with modified entry area, 1,060 s.f. upper level with a bedroom wing, and 400 s.f. deck.

This project was completed in 2016 together with David Johnston Architects.


 
Jones Residence Pic 1.png
Jones Residence Pic 5.png
Jones Residence Pic 4.png
Jones Residence Pic 3.png
 
 

RESIDENTIAL

Next Project →