Neale Ave - Residential

 
 

Aspen, colorado

Neale Ave Residence


The Neale Ave Residence project was a residential renovation of an existing historic main level structure with additions. The primary structure consisted of conventional 2x wall framing, wood framed roofs and floors, steel framing and a concrete wall and footing foundation.

On the historic main level structure, we added an addition of 1,000 s.f. To the lower level, we added an addition of 1,200 s.f.. A new lower subgrade basement level was excavated below, with a slab on grade floor and a 500 s.f. garage with a green roof and structural floor over the subgrade level.

This project was completed in 2013 together with Forum Phi and Renovate (formerly Steve Smith Construction Company).


 
Neale Ave Pic 1.png
Neale Ave Pic 2.png
Neale Ave Pic 4.png
Neale Ave Pic 3.png
Neale Ave Pic 5.png
 
 

RESIDENTIAL