Vaughn Residence - Residential

 
 

ASPEN, colorado

VAUGHN Residence

This custom residential project in Aspen, Colorado was a new, two-story residence with a partial basement. The residence was approximately 5,800 s.f., including an attached 500 s.f. two car garage. The Vaughn Residence project also included three main level covered patios, including the entry area, as well as an upper level small exterior deck. These patio and deck areas totaled approximately 500 s.f. The primary structure consisted of structural steel, 2x wall framing, wood framed floors and roofs, and a foundation of concrete wall and a spread footing system. The main and lower level floors that do not have any living or mechanical areas below will be constructed as conventional concrete slabs on grade. 

This project was completed together with Studio B Architects.

 

Studio-B_Vaughn_Finals_Web-Res_01.jpg
Studio-B_Vaughn_Finals_Web-Res_04.jpg
 
 

RESIDENTIAL

Next Project →